Exposició

20-03-2009

Les millors fotografies de la marató fotografica, al Centre de Cultura

Fins al 25 d'abril es pot visitar l'exposició corresponent a la 23a Palma Fotogràfica, celebrada en el marc de les festes de Sant Sebastià.
Més de 500 fotògrafs de Palma i pobles de Mallorca es van donar cita a la Plaça Major per captar, amb les seves cameres digitals, en el decurs 6 hores, les deu fotografies requerides per l'organització i relacionades amb la ciutat.

"Al voltant de la catedral", "Persones", "Portes", "Detalls de Palma", "Colors", "Plaça Major", "Palmeres", "Bicis a Palma", "Un carrer de la ciutat" i "Foto lliure" van ser els temes que els fotògrafs participants van haver de reflectir a les seves fotos.

Afició

La gran afecció existent per la fotografia a Mallorca queda reflectida en els excel·lents resultats obtinguts pels fotògrafs participants que, en poques hores, van recórrer les artèries de la ciutat, captant de manera gràfica i creativa el sentir de Palma. Escenes quotidianes i desconegudes, curioses i imprevistes, personatges habituals, detalls d'edificis i tota mena d'imatges es podran contemplar fins al 25 d'abril, al Centre de Cultura “SA NOSTRA” (c/ de la Concepció, 12 de Palma).

Premis

El dia de la inauguració es varen lliurar tretze premis. Els 1.500 € del Primer Premi "Sa NOSTRA" són aquest any per a la col·lecció de 10 fotos realitzada per Albert Martín Martín. El 2n Premi Ajuntament de Palma, de 500 € en metàl·lic, ha estat per a Ivan Garbayo Aliaga, i el 3r Premi "SA NOSTRA", 400 €, per a Daniela Urgoiti De Mendoza. En els transcurs de la inauguració El Corte Inglés sortejarà una càmera digital entre tots els participants.


Palma Fotogràfica 09 23ª Marató "SA NOSTRA", organitzada per Pilar Negredo, és un gran encontre de fotògrafs aficionats que, amb la seva visió especial, capten la realitat i els canvis de la nostra ciutat. Un gran esforç visual, que un any més ha comptat amb el suport de l'Obra Social de "SA NOSTRA", la col·laboració de l 'Ajuntament de Palma i "El Corte Inglés", el processat fotogràfic dels laboratoris "Todo Foto", i els premis del Centre d'Estudis Fotogràfics (CEF), Betacolor, Casa Vila, Casa Julià, Fotoprix, Cines Augusta, Cines Metropolitan, Cines Rívoli, Cines Ocimax, Multicines Portopí, Cines Renoir i Coca-Cola.
Imatge d'Albert Martín Martín
Imatge d'Albert Martín Martín
1
Els 1.500 € del Primer Premi "Sa NOSTRA" són aquest any per a la col·lecció de 10 fotos realitzada per Albert Martín Martín.
Buscador

Programa de actividades educativas 2018/19

Banner activitats educatives 18/19