Entrevista Antoni Serra

26-06-2017
'Els fonaments de l'empresa pitiüsa són forts'

El director territorial de BMN-SA NOSTRA, Antoni Serra, ha participat en el I Fòrum Empresarial del Diario de Ibiza, dedicat al futur de les Ciutats. Entre d’altres, Serra ha manifestat a una entrevista publicada pel diari que ‘la banca del futur serà intel·ligent, digital, sostenible i molt eficient’.

Ver toda la entrevista

Entrevista a PREFERENTE

13-03-2017
"Les empreses turístiques necessiten un lobby europeu"

Antoni Serra Caldés, director territorial de BMN per a Balears, explica en una entrevista publicada per la revista PREFERENTE, líder en informació turística, la visió del sector turístic i la seva interrelació amb el financer. Serra advoca per la creació d'un lobby turístic europeu.

Ver toda la entrevista

Montserrat Garcia

19-11-2015
“El interés por la lengua inglesa ha enraizado en la sociedad balear”

La educación, la literatura, la experiencia inmigrante y el recién finalizado dedicado a los derechos civiles, son los temas de los cuatro ciclos de cine que, organizados por la Asociación de profesores de inglés de las Islas Baleares, APABAL, se han llevado a cabo en el Centro de Cultura Sa Nostra.

Ver toda la entrevista

Maribel Morrueco

21-05-2015
‘Les Balears sempre ens han fet costat. Aquí som molt solidaris’

Acaben de celebrar el Dia Mundial de l’Autisme, i des de l’Associació de Pares de Nins Autistes de Balears APNAB-Gaspar Hauser, fan una crida per convidar la societat mallorquina als actes que organitzen solidàriament.

Ver toda la entrevista

Victoria Navarro

06-05-2015
“Nos comunicamos con los enfermos terminales con pequeños gestos y caricias sinceras”

La vicepresidenta de la Asociación de Voluntarios de Cuidados Paliativos de las Islas Baleares, DIME, nos cuenta su experiencia en el acompañamiento a un enfermo terminal.

Ver toda la entrevista

Economia

09-02-2015
L'evolució del crèdit a Menorca

El Diari Menorca ha publicat unes declaracions del director territorial de BMN-SA NOSTRA, Antoni Serra, referides a l'evolució del crèdit i a l'economia de Balears. Aquesta notícia és fruit de l'entrevista que reproduïm a continuació.

Ver toda la entrevista

Personalíssim

05-02-2015
Música essencial en estat pur

Tomeu Moll-Mas ens ofereix una entrevista amb el rerafons de Natura Elèctrica Project. És la investigació sonora de la qual ens oferirà el proper diumenge un concert de presentació al Centre de Cultura SA NOSTRA.

Ver toda la entrevista

Turisme i economia

18-12-2014
Apostem per un model turístic sostenible i competitiu

Per al responsable d'Empreses turístiques de BMN-Sa Nostra, Tolo Manera, cal conèixer en profunditat les necessitats reals del turisme i treballar amb una estratègia que aporti solucions i augmenti la qualitat. L'entrevista la publica Hosteltur.

Ver toda la entrevista
1 2 3 ... 26
Buscador

Programa de actividades educativas 2018/19

Banner activitats educatives 18/19