Beques

Beques per ampliar estudis a l'estranger 2010

“SA NOSTRA” posa en marxa una nova convocatòria de beques per ampliació d'estudis a l’estranger adreçada a joves que vulguin cursar estudis de postgrau durant el curs 2010-2011. El periode de sol·licitud finalitza el 7 de maig de 2010.

"SA NOSTRA" referma la seva aposta pel futur dels joves amb la nova convocatòria del programa d'ajuts adreçada estudiants interessats en realitzar estudis de postgrau (estudis de màster, de doctorat o d’investigació posdoctoral). Els seleccionats podran estudiar a les millors universitats del món i cobrar ajuts de fins a 10.000 euros.

Poden presentar-se a la convocatòria els joves titulats superiors o estudiants de darrer curs de carrera de qualsevol disciplina acadèmica, encara que es consideraran prioritàries les propostes d'orientació econòmica i empresarial, tecnològica, social i ambiental.

Hi poden participar persones que tenguin fins a 35 anys i obtenir ajuts de fins a 10.000 euros per a estudiar a les millors universitats i centres superiors i investigació d'arreu del món.

Mèrits acadèmics o situació personal

Entre els aspectes a tenir-ne en compte a l'hora de decidir quins becaris poden ampliar amb "SA NOSTRA" els seus estudis a l'estranger, es tenen en compte la situació personal de l'aspirant –si és membre de família nombrosa o té alguna discapacitat-, els mèrits acadèmics de l’alumne, l’interès del projecte o la situació personal de l’aspirant.

Països de destinació

Regne Unit, Suïssa, Alemanya, Estats Units, Canadà, Bèlgica, Argentina, Itàlia, Països Baixos, França, Austràlia, Xile, Dinamarca, Portugal o fins i tot Xina son alguns dels països demandats pels joves que han volgut cursar estudis de postgrau.

Ajuts de fins a 10.000 euros

Més informació:

Obra Social "SA NOSTRA", Caixa de Balears

Carrer de Can Tàpera, 5

07015 Palma

Tel - 971707421
Fax - 971707950
Cercador

Programa d'activitats educatives 2019/2020

Banner activitats educatives 19/20