Lliurament de Premis 2014

Reportatges sobre els pescadors 'sense papers', la inclusió social i els horts urbans guanyen el V Premi de Periodisme Alberta Giménez

Naomi Martínez Martín, Carles Bover Martínez i  tres alumnes  de Elx ha estat els guanyadors de la V edició dels Premis de Periodisme Alberta Giménez 2014. Els guardons s’han lliurat en un acte que ha tengut lloc al Centre de Cultura SA NOSTRA.

 

Un total de 42 treballs, presentats per estudiants de 10 universitats espanyoles, han optat a algún dels quatre guardons convocats i dotats amb 700 euros cadascún. En l'edició d'enguany, la categoria de reportatge escrit mediambiental ha quedat deserta.

 Naomi Martínez Martín, estudiant de 2n de Periodisme en el CESAG, ha guanyat amb el treball "Secret a veus", un reportatge que relata la precarietat i les contractacions il·legals al sector pesquer.

En la categoria audiovisual social ha guanyat el graduat en CESAG i estudiant de postgrau de la Universitat Rei Joan Carles de Madrid, Carles Bover Martínez, amb "Inclusió AMB data de caducitat".

Pel que fa al millor reportatge audiovisual de medi ambient, el premi ha estat per als alumnes de 3r de Periodisme de la Universitat Miguel Hernández (Elx) Claudia Quiles Arronis, Estefania Moreno i Jennifer Gómez pel reportatge "Un hort enmig de la ciutat".

La categoria mediambiental escrita ha quedat deserta. La decisió l'ha pres un jurat format per 15 professionals de reconegut prestigi en el món acadèmic i professional. Diversos mitjans de comunicació han mostrat el seu interès a publicar els treballs guanyadors.

Han lliurat els premis: Andreu Ramis, director de l'Obra Social SA NOSTRA, Maria Canel, directora del CESAG; M. Magdalena Frau, directora de Comunicació d'Endesa Balears i Ángeles Durán.directora del departament de Ciències de la Comunicació del CESAG.

CESAG és una escola universitària fundada el 1948 a les Balears i actualment imparteix els graus oficials en Educació Infantil, Educació Primària, Periodisme, Comunicació Audiovisual, i Publicitat i Relacions Públiques.

25-06-14
18:30
Lliurament de premis | Palma
Centre de Cultura de Palma

Els premis estan patrocinats per l'Obra Social SA NOSTRA i Endesa

Tres estudiants universitaris han rebut un premi de 700 euros pel seu treball
naomi Martínez, guanyadora 1r premi reportatge social escrit
naomi Martínez, guanyadora 1r premi reportatge social escrit
fle_izq 1 / 4 fle_der
Cercador

Programa d'activitats educatives 2019/2020

Banner activitats educatives 19/20