Activitats infantils

Tallers, teatre i música per a infants aquesta Setmana Santa

Contes ‘petitets’ amb na Maria Bimbolles, teatre per a infants de la mà de la Companyia Teatrix o un taller de titelles, són les propostes de l’Obra Social de SA NOSTRA per a aquesta Setmana Santa.

Les activitats tindran lloc els dies 22, 23, 24 i 25 d’abril, a les 12 hores, al Centre de Cultura de Palma. L’entrada és lliure i gratuïta fins a completar l’aforament. Els interessats hauran de recollir la invitació al mateix Centre de Cultura 1 hora abans de cada espectacle.

Maria Bimbolles i Teatrix Teatre per a gaudir de les vacances

Música

Dimecres 23 d’abril

Cuentos Pequeñitos, a càrrec de Maria Bimbolles

Per a infants entre tres i cinc anys (60 minuts)

Espectacle compost pel conte Adiós chupete, adiós seguit d’un petit concert. El conte parla del moment en el qual els infants han de deixar el xumet i les pautes per a que aquest procès sigui més fàcil.

Divendres 25 d’abril

La llibreria màgica,  a càrrec de  Maria Bimbolles

Per a infants a partir de cinc anys (60 minuts)

Aquest conte narra la història d’un llibreter que tenia capacitat per escoltar el que parlaven els personatges que vivien dins de tots els seus llibres. Després de la narració, Maria Bimbolles oferirà vint minuts de concert.

Teatre

Dimarts 22 d’abril

La Caputxeta Vermella, a càrrec de la companyia Teatrix

Per a tots els públics (50 minuts)

Teatrix ofereix una versió molt particular d’aquesta faula antiga, que va passar de generació en generació a gran part d’Europa com a llegenda. Inicialment, bastant cruel, després de diverses adaptacions, avui és la història amb el final feliç que coneixem.

Dijous 24 d,abril

El pastor mentider, a càrrec de la companyia Teatrix

Per a tots els públics (50 minuts)

La sinopsi d’aquesta obra de teatre infantil conta com un pastor molt alegre i eixerit que s’avorreix com una soca, decideix anar a investigar pel bosc, on hi veurà molts animals, grossos, petits, simpàtics, lletjos, i fins i tot perillosos. Aquests animals li ensenyaran tot de coses de les quals en traurà força conclusions i aprendrà moltes coses per a viure la vida.

Un dia pasturant les ovelles, l’avorriment és tan gran que se li acudeix (per fer una broma als vilatans) baixar al poble per despertar a tothom fent-los creure que el llop es vol menjar les ovelles; hi baixarà dues vegades, cridant: Que ve el llop! Que ve el llop! Però a la tercera serà vera, el llop apareix i ...

Tallers

Dimecres 23 i divencres 25 d’abril

Taller de titelles de tija

Per a famílies amb infants a partir de 6 anys (90 minuts)

A càrrec de Maria Elena Ramis

La Companyia Teatrix, especialista en tallers d’expressió artística i de teatre ofereix aquests taller per aprendre a fer les clàssiques titelles de tija –una variant de les teresetes- on un dels braços es fa moure amb una tija. Amb aquesta experiència, els infants aprendran i posaran en marxa tota la maquinària de la seva imaginació.

 

Maria Bimbolles, educar en les emocions

Maria Bimbolles és l’alter ego de la mallorquina Victoria Sitges. Canta, balla, interpreta, conta contes, diverteix i educa als més petits, gràcies als seus missatges didàctics, als seus llibres i cançons. Especialitzada en el món infantil, ja ha editat diversos discos portant el seu espectacle per tota la geografia insular.

Maria Bimbolles està convençuda de que els infants necessiten estimulació i potenciar la intel·ligència emocional, “la gran oblidada de l’educació”. Per aquest motiu s’ha especialitzat en ensenyar als més petits a gestionar les seves pròpies emocions; vèncer els temors i sortir endavant superant les circumstàncies adverses tal i com ho fan alguns dels seus personatges. Els espectacles intenten ensenyar els infants a ser feliços, gestionar les seves energies, tenir control sobre emocions com la ira, la constància, o simplement acceptar quan tenim un mal dia.

 

Teatrix, apropar al públic la màgia del teatre

La Companyia de teatre Teatritx, formada per Mª Elena Ramis i Josuè Guasch, ofereix espectacles per a infants en diversos formats. La companyia, instal·lada actualment a Felanitx, ha fet gira per gran part del territori nacional amb espectacles com Les Aventures d’en Massagran, La Caputxeta Vermella -que ara representa al Centre de Cultura-, Ningún Torero Sin Cornada, Cames Ajudeu-me, Pim, Pam, Pum o Animalades (Faules d’Isop).

Actualment ofereix tota mena d’espectacles des de teatre fins a la confecció de guions a mida o la direcció d’obres, passant pels les escultures, màscares, tallers, etc...

La finalitat de Teatrix és apropar al públic la màgia del teatre, tot cercant i adaptant els espectacles més adients per a cada edat, donant-los ritme i agilitat i complementant-los amb cançons, músiques i danses.

22-04-14
12:00
Teatre infantil | Palma
Centre de Cultura de Palma

Entrada gratuïta fins a completar l'aforament

23-04-14
12:00
Conta-contes | Palma
Centre de Cultura de Palma

Entrada gratuïta fins a completar l'aforament

23-04-14
12:00
Taller infantil | Palma
Centre de Cultura de Palma

Entrada gratuïta fins a completar l'aforament

24-04-14
12:00
Teatre infantil | Palma
Centre de Cultura de Palma

Entrada gratuïta fins a completar l'aforament.

25-04-14
12:00
Taller infantil | Palma
Centre de Cultura de Palma

Entrada gratuïta fins a completar l'aforament

25-04-14
12:00
Teatre infantil | Palma
Centre de Cultura de Palma

Entrada gratuïta fins a completar l'aforament.

 

Les actuacions de la coneguda Maria Bimbolles i la Cia. Teatrix Teatre per a gaudir de les vacances
fle_izq 1 / 2 fle_der

Més informació:

Centre de Cultura "SA NOSTRA"

Concepció, 12

Palma

Tel - 971725210
Cercador

Programa d'activitats educatives 2019/2020

Banner activitats educatives 19/20