Formació

Cursos per a adults 2013 - 2014 a Mallorca

L’Obra Social de “SA NOSTRA” posa en marxa una nova edició dels cursos per a adults a Mallorca, a partir d'octubre de 2013.

 

Es mantenen el cursos d’Història de l’Art i Patrimoni Històric i Artístic, un monogràfic sobre l'art contemporani, un que estudiarà la vida i obra de Picasso i un que es centrarà en el millor art a Mallorca. Tots els cursos formen part del ventall que s'oferirà al Centre de Cultura de Palma a càrrec de la historiadora de l'art Maria José La Peña.

Nous cursos

Com a novetat, completaran l'oferta formativa per al curs 2013-2014 dos cursos d'història i cinema, tres monogràfics específics d’art i conservació de la mà del Museu de Mallorca, un curs d’alimentació saludable i dietètica, i una introducció al món del tablet i/o telèfon intel·ligent, tan necessari avui. La durada dels cursos varia en funció de la matèria escollida.

Formalització de matrícula

Per formalitzar la matrícula, heu d'emplenar la butlleta d’inscripció, que trobareu al final del document adjunt, i lliurar-la, del 30 de setembre a l’11 d’octubre, al Centre de Cultura “SA NOSTRA” de Palma (c. de la Concepció, 12), de dilluns a divendres, de 10 a 14 hores.

Descomptes per als clients de "SA NOSTRA"

Els clients de "SA NOSTRA" tindran entre un 25 i un 35% de descompte al preu dels cursos.

Preu dels cursos: 20, 50 i  80 euros, en funció del curs, per als clients de “SA NOSTRA” i 30, 80 i 125 euros per a la resta d’alumnes. Heu d’efectuar el pagament amb la vostra targeta bancària en el moment de la inscripció.

L’import de la matrícula no inclou les despeses relacionades amb les visites que s’organitzin, que són de lliure elecció.

Les places són limitades. Els cursos s’impartiran sempre que hi hagi el nombre mínim d’alumnes previst.

S’expedirà un certificat d’assistència a les persones que el sol·licitin.

Telèfon d’informació: 971 725 210 (de 10 h a 14 h)

Per a més informació, horaris i programació dels cursos, consultau l'arxiu adjunt.

Els interessats en matricular-se en algun dels cursos hauran de presentar, degudament emplenada, la butlleta que trobareu al final del document adjunt

Més informació:

Centre de Cultura

Carrer de la Concepció, 12.

07012, Palma.

Cercador

Programa d'activitats educatives 2019/2020

Banner activitats educatives 19/20