Curs de Música

“SA NOSTRA” enceta un nou curs per als amants de la música a Menorca

“SA NOSTRA” posa a disposició de totes les persones interessades una nova oferta de curs per aquest any: Les òperes de Giuseppe Verdi (1813-1901). El període de matriculació comprèn del 14 al 31 de gener, de dilluns a divendres, de 18’30h a 20h a la Sala de Cultura “SA NOSTRA” de Maó ( carrer de s’Arraval, 32)

Bicentenari del naixement de Verdi

 Al curs es donarà a conèixer amb set sessions, d’una hora i mitja de durada, les òperes i la biografia de Giuseppe Verdi amb motiu del bicentenari del naixement del compositor. Els divendres de febrer i març de la mà de l’especialista Juan Mercadal, s’analitzaran les òperes més destacades de Verdi, amb projeccions dels muntatges més espectaculars i audicions de les veus més importants de la història recent de l’òpera.

També es treballaran diferents aspectes de la biografia del compositor italià, que van influir en les seves partitures. Està prevista una sessió-concert amb actuacions en directe, on s’interpretaran alguns dels passatges més famosos de les òperes d’aquest compositor.

Preu especial per als clients de “SA NOSTRA”

Els clients de “SA NOSTRA”, Caixa de Balears es beneficiaran d’un preu especial de 50€. Per formalitzar la matrícula caldrà presentar la butlleta d’inscripció emplenada a la Sala de Cultura de Maó (carrer de s’Arraval, 32), de 18.30 a 20.00 hores.

S’oferirà un recorregut per les òperes de Verdi amb motiu del bicentenari del seu naixement
fle_izq 1 / 2 fle_der

Més informació:

Sala de Cultura "SA NOSTRA"

s'Arraval, 32. Maó

Cercador

Programa d'activitats educatives 2019/2020

Banner activitats educatives 19/20