Convocatòria

Beques inici estudis universitaris 2012-2013

L'Obra Social de "SA NOSTRA" referma l'aposta pel futur dels joves de les Illes Balears amb una nova edició de les beques per a l'inici d'estudis universitaris. El període de sol·licitud comença dia 16 dfe juliol i finalitza dia 2 de novembre de 2012.

Els ajuts van adreçats als estudiants que comencin una carrera universitària durant el curs 2012-2013

Ajuts de fins a 800 euros

Aquests ajuts tenen l’objectiu de becar la matrícula i les despeses de desplaçament. Els estudiants podran rebre un ajut de fins a 500 euros per sufragar despeses de matrícula  o de fins a 800 euros si es tracta de matrícula i despeses de desplaçament, en cas que es trobin en alguna d'aquestes situacions:

  • Amb domicili familiar a Menorca, Eivissa o Formentera i que s'hagin de desplaçar a una altra illa per cursar estudis que no s’imparteixen al seu lloc de residència,
  • Amb domicili familiar a qualsevol localitat de Mallorca situada a més de 50 quilòmetres de distància del nucli de població on es troba el centre d'estudis,
  • Amb domicili familiar a les Illes Balears i que s'hagin de desplaçar a una altra comunitat autònoma per cursar estudis oficials que no s'imparteixen a les Illes Balears.

Poden sol·licitar l’ajut els estudiants que estiguin matriculats de primer curs d’estudis universitaris oficials de grau del curs 2012-2013 a les Illes Balears o en una altra comunitat autònoma de l’Estat espanyol, en el cas que els estudis no s’imparteixin a les Illes Balears.

Fins al 2 de novembre

Per a més informació sobre els requisits i els tipus d'estudis que poden cobrir els ajuts, podeu consultar les bases de la convocatòria a l'enllaç que apareix a la banda dreta d'aquesta mateixa pàgina.

Els alumnes que hi estiguin interessats han d’emplenar i enviar el formulari electrònic de sol·licitud. el. El termini per demanar la beca finalitza el 2 de novembre.

Els estudiants podran rebre ajuts de fins a 800 euros
Cercador

Programa d'activitats educatives 2019/2020

Banner activitats educatives 19/20