Beques

“SA NOSTRA” presenta els 10 becaris que podran ampliar estudis superiors a l’estranger

Aïda Borràs, Ana Carlota Cáceres, Sergio Cantero, Óscar Caravaca, Carmen Casasayas, Pilar Goñalons, Enrique Hernández, Víctor Huarcaya, Diana Palenzuela i Ana Francisca Sbert són els
nous becaris de “SA NOSTRA”.

L’acte de presentació ha tengut lloc dia 27 de juliol, a l’edifici de Serveis Centrals de “SA NOSTRA”. I ha comptat amb la intervenció del president de l’Entitat, Fernando Alzamora, la rectora de la UIB, Montserrat Casas, i el director gerent de la Fundació, Antoni Sorà. També hi han assistit els nous becaris acompanyats dels seus familiars.

En el decurs de l’encontre, el president de “SA NOSTRA”, Fernando Alzamora, ha fet balanç d’aquesta convocatòria que es va engegar el curs 1985-1986.

“Han estat moltes les experiències, les vivències personals i les oportunitats que s’han brindat a aquests 172 becaris, dels quals 87 són dones i 85 són homes”.

Per a Alzamora “És una oportunitat per als becaris d’enguany que l'han d’aprofitar per millorar la seva formació ja que té una incidència directa en el capital humà d’aquesta comunitat”.

202 beques en 26 anys

Gràcies a les 202 beques atorgades per “SA NOSTRA” al llarg de 26 anys, els estudiants de la nostra Comunitat han tengut l’oportunitat de realitzar estades als més importants centres formatius del món.

Economia, Dret, Biologia, Informàtica, Música i Belles Arts són els camps d’estudi amb major demanda per part dels becaris.

Ana Sbert, becària per segon any consecutiu d’un curs de gestió d'energies renovables a Friburg, ha parlat en representació dels joves assistents per agraïr a l’Entitat els ajuts que han rebut. 

“Hem tengut la sort d'haver rebut aquesta beca que ens permet estudiar fora i ampliar els nostres  horitzons professionals i personals”. 

Sbert també ha agraït a “SA NOSTRA”  la confiança que té amb els joves.

Des de la primera convocatòria, feta conjuntament amb la Universitat de les Illes Balears, es permet accedir a aquest programa aquells estudiants que també havien desenvolupat els seus estudis fora de la UIB.

De fet, l’objectiu del programa és aconseguir que la societat balear s’adapti a les noves exigències científiques, tècniques i artístiques del món actual.

Ampliaran estudis a Suïssa, Taiwan, Holanda, Estats Units, Regne Unit, Alemanya i França. Enguany cada beca té una dotació de fins a 10.000 euros.
A l'acte de presentació han assistit representants de
A l'acte de presentació han assistit representants de "SA NOSTRA", de la UIB i els nous becaris acompanyats dels seus familiars.
fle_izq 1 / 4 fle_der
Cercador

Programa d'activitats educatives 2019/2020

Banner activitats educatives 19/20