Biodiversitat

Resultat de la Convocatòria d’ajuts per a projectes de conservació de la Biodiversitat 2010

El Grup Nord Mallorca, el Museu Balear de Ciències Naturals, l’Associació per a l’Estudi de la Natura i les tres seccions insulars del GOB són les entitats guardonades a la convocatòria 2010.

L’Obra Social de “SA NOSTRA” distribuirà un total de 100.000 euros entre els 7 projectes de conservació de la biodiversitat seleccionats per un jurat independent. Aquest resultat s’emmarca dins la Convocatòria d’Ajuts per a Projectes de Conservació de la Biodiversitat 2010, que enguany han beneficiat a 6 entitats diferents.

L’objectiu d’aquesta convocatòria és impulsar els projectes d’investigació, divulgació o voluntariat ambiental a l’àmbit de les Illes Balears. L’ajut atorgat oscil·la entre els 8.000 i els 24.000 euros per projecte. Enguany s’han presentat un total de 27 propostes. Dels 7 seleccionades, 5 situen la seva actuació a Mallorca, 1 a Menorca i 1 a Eivissa.

Totes les entitats premiades compten amb trajectòries ben consolidades i un considerable prestigi dins els seus àmbits d’actuació. La dotació és un 10% superior a la de la convocatòria de l’any 2009.

Les associacions guardonades són:

  • Grup Nord Mallorca.
  • Associació Museu Balear de Ciències Naturals.
  • Associació per a l’Estudi de la Natura.
  • GOB (Grup Balear d’Ornitologia i Defensa de la Naturalesa) Mallorca.
  • GOM Menorca.
  • GEN-GOB Eivissa.

Més de 840.000 euros en ajuts per 106 projectes

L’objectiu, al llarg d’aquests deu anys de trajectòria, ha estat contribuir a un millor coneixement i divulgació científica de la riquesa biològica del nostre territori, i també implicar-se de manera efectiva en projectes de conservació de la biodiversitat.

Des de l’any 2001 es convoquen els Projectes de Conservació de la Biodiversitat de “SA NOSTRA” que ha dotat a 125 projectes amb un import total de 842.000 euros.

“SA NOSTRA” dota amb 100.000 euros 7 projectes medi ambientals
Cercador

Programa d'activitats educatives 2019/2020

Banner activitats educatives 19/20