Exposició

Catherine Javel, Posidònia

La mostra Posidònia, de l'artista francesa resident a Eivissa, Catherine Javel, ofereix un conjunt de vint obres de pintura on la posidònia seca, l’arena i la sal i són les protagonistes.

Gràcies a la contemplació d'aquests elements matèrics mesclats amb tintes xineses, pintures i resina, ens endinsen en un món marí.

La mostra estarà oberta al públic a la Sala de Cultura SA NOSTRA-Consell d'Eivissa fins al 4 de juliol.

A més, com a homenatge que l'autora li vol retre a la posidònia, s'ha realitzat una instal·lació específica per a l’exposició  amb  restes d’aquestes algues que arriben a la platja, sal, arena i altres elements recollits a la vorera de la mar i que han estat transportats per la mar com per exemple fustes i un fragment de vaixell. La instal·lació pretén també fer referència a l'amenaça que suposen les prospeccions petrolíferes per a la posidònia oceànica.

Catherine Javel

És diplomada per l’Escola Superior de Belles Arts de Versalles, França. Resideix a Eivissa des de fa més de 30 anys.

Entre els premis obtinguts, destaca el Premi de Pintura del Saló d’Artistes de la ciutat de Chatillon pel quadre "Trace d’algues" i el Premi de la Direcció del Saló de Belles Arts de la ciutat d’Orly pel quadre "Le Reflet".

He fet diverses exposicions individuals. El 2004 va exposar a la Sala de Cultura SA NOSTRA i a la Galeria WIDE PAINTING de París on ha repetit el 2012 i el 2013. Ha exposat també al Club Diario. Eivissa i a la Biennal d’Art i Literatura de El Caire, al Centre de Cultura Sant Jeroni de Sant Josep de sa Talaia, a més d'altres galeries de París.

Entre les exposicions col·lectives destaca la participació a tres ocasions a diverses sales de París. a més de al Centre d’Art Contemporani. La Justera, Tarragona, el Saló de Versalles o a la col·lectiva “Artistes al carrer”. Instal·lació als jardins Ple Six-Fours, Costa Blava, França.

Exposició | Eivissa
Sala de Cultura de Eivissa

Visites: De dilluns a divendres d'11 a 14 i de 17 a 20.30 h

La part central de la mostra la protagonitza el color blau
fle_izq 1 / 2 fle_der

Més informació:

Sala de Cultura Sa Nostra - Consell d'Eivissa

Aragó, 17. Eivissa

De dilluns a divendres d'11 a 14 i de 17 a 20.30 h

Cercador

Programa d'activitats educatives 2019/2020

Banner activitats educatives 19/20