Persones Majors

Persones Majors

Per tal de potenciar les seves capacitats "SA NOSTRA" disposa d'una xarxa de tretze centres socials.

Així mateix estableix convenis de col·laboració amb més de 200 associacions d'arreu de les Balears. Tot plegat fa possible un extens programa d'activitats lúdiques i formatives com a viatges, tallers, festes i cursos.

Formació, oci i cultura

Per tal de potenciar les capacitats de les persones majors, l'Obra Social de "SA NOSTRA" col·labora des del curs 2009-2010 amb la Universitat Oberta per a Majors (UOM).L'objectiu és dur  a terme un projecte educatiu per a aquest sector de població, emmarcat en el nou paradigma de l'aprenentatge al llarg de tota la vida.

L'any 1998 la Universitat de les Illes Balears va posar en marxa la Universitat Oberta per a Majors, amb l'objectiu de dur a terme un projecte educatiu per a aquest sector de població, emmarcat en el nou paradigma de l'aprenentatge al llarg de tota la vida. Un projecte que no solament milloràs els coneixements de la gent gran, sinó també la seva qualitat de vida a tots els nivells. Des d'aquell moment i fins a l'actualitat, la UOM s'ha consolidat en projectes, en nombre d'estudiants i en projecció social.

La UOM és un projecte dinàmic i viu que, a més dels títols propis en forma de diplomes presents a Mallorca, Menorca i Eivissa, els certificats i les activitats complementàries, disposa d'uns espais nous: el primer, que hem anomenat Nous Projectes, des del qual preparam nous programes i activitats adaptant-nos a les demandes del nostre alumnat i a les línies estratègiques de la formació permanent dirigida als adults grans des de la Universitat. I, el segon, els Programes Internacionals, d’on destacam la Universitat Internacional d’Estiu per a Majors, amb l’objectiu d’acostar l’educació, la cultura i la societat dels diferents països europeus als programes d’aprenentatge permanent per a gent gran de les diferents universitats europees que ofereixen aquests tipus de programes.

 

Les persones majors són un dels col·lectius prioritaris de l'Àrea Social de "SA NOSTRA"
Cercador

Programa d'activitats educatives 2019/2020

Banner activitats educatives 19/20