Solidaridad

104 associacions de Mallorca reben els ajuts solidaris

L’Obra Social distribueix avui els ajuts solidaris a les 104 associacions de Mallorca beneficiàries de la convocatòria de “SA NOSTRA SOLIDÀRIA” 2011. La dotació total d’1.270.000 euros es destinarà a impulsar els 174 projectes i activitats assistencials d’arreu de Balears que han estat escollits pels clients en el transcurs de la campanya “Decideix”, recentment finalitzada.

La novetat del 2011: la participació dels clients

El programa de 2011 ha incorporat la participació activa dels clients de l’entitat, que han votat les iniciatives que han considerat prioritàries. Els clients de “SA NOSTRA” van atorgar 42.815 vots a les 174 propostes presentades per 132 ONG solidàries de les Illes Balears.

ONG de Mallorca, Menorca i Pitiüses

Per illes, 147 propostes es desenvoluparan a Mallorca, 15 a Menorca i 12 a les Illes Pitiüses. Les associacions sense ànim de lucre de Balears que rebran el suport de l’Obra Social, al llarg d’aquest any, podran executar 144 projectes solidaris i 30 activitats de caràcter social o benèfic.

Atenció a la dependència i formació

 57 dels projectes aprovats són per atendre persones en situació de dependència (amb discapacitat, amb malalties cròniques, en situació de risc o d’exclusió social, o persones en situació de desatenció), mentre que 46 iniciatives van dirigides a fomentar la formació i la integració laboral de col·lectius en situació de necessitat.

 Solidaritat amb els països desenvolupats

9 iniciatives promogudes per entitats de les Illes desenvoluparan projectes de cooperació internacional a Amèrica Llatina, Àfrica o l’Índia. Necessitats bàsiques, sostenibilitat ambiental, cultura i desenvolupament, i Drets Humans són les prioritats sectorials de la Convocatòria.

Fomentar activitats d’oci i esport

 11 propostes d’altres tantes entitats rebran el suport de l’Obra Social per desenvolupar programes de temps lliure i esport base per a totes les edats.

El passat mes de març es varen lliurar 250.000 euros a 21 projectes del Programa d’Urgències Socials, canalitzats a través de 14 entitats de Mallorca, Menorca i Eivissa
Assistents a l'acte
Assistents a l'acte
fle_izq 1 / 4 fle_der
Cercador

Programa d'activitats educatives 2019/2020

Banner activitats educatives 19/20