Centre de Cultura de Palma

Situat al centre històric de Palma, respon a la remodelació arquitectònica d’un palau del segle XVII. El resultat final transforma l’edifici en un espai modern i funcional, alhora que respectuós amb la memòria històrica del conjunt arquitectònic.

L’edifici disposa d’un auditori, sala de premsa, dues aules, dues sales d’exposicions, un espai multifuncional i una cafeteria, situada a la planta baixa.

Auditori

Situat a la planta baixa al costat del jardí, ocupa un espai circular de formigó reforçat amb làmines de coure. Amb capacitat per a 189 persones, és un espai idoni per fer-hi conferències, concerts, projeccions i espectacles teatrals de petit format.

Aules

El Centre de Cultura disposa de dues aules, amb capacitat per a 60 persones, pensades per fer-hi cursos, seminaris, conferències i presentacions.

Sala gran

És un circuit de cinc sales d’exposició, situat a la primera planta amb una superfície de 120 metres lineals, 225 metres quadrats i 3,95 metres d’alçada.

La sala està dotada d’un sistema d’il·luminació adequat, control d’humitat, seguretat i accés a Internet.

Espai multifuncional

La sala multifuncional es troba a la segona planta de l’edifici i té una superficie de 82 metres quadrats, 46,15 metres lineals i una alçada de 2,70 metres.

Cafeteria

Situada a la planta baixa del Centre de Cultura, ocupa el pati d’entrada de l’edifici, espai emblemàtic d’aquests casals històrics. La cafeteria ofereix un servei complementari a les activitats del centre que el requereixen.

Jardí

La remodelació de l’edifici ha permès obrir la zona del jardí al carrer, fet inusual en l’estructura dels palaus mallorquins. El jardí és un espai rectangular distribuït de forma escalonada i flanquejat per fileres de columnes que esdevé un espai idoni per fer-hi activitats i oferir serveis complementaris a l’activitat del Centre.

Un espai multifuncional

Més informació:

Centre de Cultura "SA NOSTRA"

c/ de la Concepció, 12. 07012-Palma

Tel - 971 595 980

Horari: de dilluns a divendres de 10:30 a 13:30 y de 17-20h

        Dissabtes, diumenges i festius tancat

 

Programa d'activitats educatives 2019/2020

Banner activitats educatives 19/20