Convocatòria

09-04-2010

25 anys de beques per ampliar estudis a l'estranger

“SA NOSTRA” posa en marxa una nova convocatòria de beques per ampliar estudis a l’estranger per a cursar estudis de postgrau, sense límits d’estudis ni de països.

Es pot escollir qualsevol país del món

Si ets menor de 35 anys, ets titulat superior o acabes enguany la carrera, t’interessa ampliar els estudis a qualsevol país d’arreu del món? Vols disposar de 10.000 euros? “SA NOSTRA” posa en marxa una nova convocatòria de les beques per ampliar estudis a l’estranger per a cursar estudis de postgrau (estudis de màster, de doctorat o d’investigació posdoctoral) durant el curs 2010-2011.

Si ets client de “SA NOSTRA”, pots afegir-te als més de 162 becaris que al llarg d’aquests 25 anys han gaudit d’un ajut per a ampliar els estudis de qualsevol disciplina acadèmica a l’estranger. El termini per a presentar la teva sol·licitud de les beques comença dia 12 d’abril i acaba dia 7 de maig.

Sense límits d’estudis ni de països

Els seleccionats de les beques podran estudiar, durant el curs 2010-2011, qualsevol àrea del coneixement als millors centres i universitats d'arreu del món, sense restricció de país. Els països de destinació amb major nombre de becaris són el Regne Unit, els Estats Units d’Amèrica, Alemanya, França i Itàlia. També s’han concedit beques per a ampliar estudis al Canadà, l’Equador, la Xina i el Líban.

Els ajuts comprenen fins a 10.000 euros, que aniran destinats a cobrir la manutenció, l’allotjament i altres despeses, a més d’una assegurança d’accidents i d’assistència en viatge.

Les propostes d‘orientació econòmica i empresarial, tecnològica, social i ambiental es consideraran prioritàries per a la selecció dels beneficiaris dels ajuts. El jurat encarregat de realitzar la selecció també tendrà en compte els mèrits acadèmics de l’alumne, l’interès del projecte d’estudis i la situació personal de l’aspirant (si és membre de família nombrosa o té alguna discapacitat).

Consultau les bases i ompliu el formulari de sol.licitud on-line.

 

Becaris convocatòria 2009
Becaris convocatòria 2009
1
Cercador

Programa d'activitats educatives 2019/2020

Banner activitats educatives 19/20