Llibres

24-04-2018

Com encarar les oposicions amb èxit

Montserrat Garcia Comino presenta el seu llibre "Manual de oposiciones" per a professors d'ESO i Batxillerat.

Montserrat Garcia Comino és una gran coneixedora del món de l'educació, ha treballat molts d'anys en la formació de professorat i en processos selectius i ha desenvolupat diversos projectes d'aprenentatge.

Tot aquest bagatge l'ha comprès en un manual pràctic per a professor que es preparin per a les oposicions d'educació secundària i batxillerat.

"Manual de oposiciones" és una obra molt completa que analitza diferents aspectes importants a l'hora de preparar-se per a una oposició, des dels més pràctics, als més individuals com són la preparació emocional i mental. A més ofereix un annex amb metodologia i plantilles pràctiques que l'opositor pot emprar per a la seva proposta didàctica.

Monserrat Garcia Comino és llicenciada en Filologia Anglesa i ha exercit tant a primària com a secundària. A més ha estat formadora de professorat per a l'ICE de la Universitat Autònoma de Barcelona, l'Associació Rosa Sensat i l'editorial Pearson Education, ha treballat com a formadora de l'antic CAP i ara és professora al Màster de formació de professorat de la UIB. A més, ha estat presidenta del tribunal d'oposicions d'educació secundària en diverses ocasions.

L'acta de presentació comptarà amb la presència de l'autora que oferirà un taller pràctic de formació així com un espai per a resoldre dubtes.

25 d'abril de 2018 a les 18:00 hores

Centre de Cultura de Palma


1
Monserrat Garcia Comino presenta el seu llibre "Manual de oposiciones"
Cercador

Programa d'activitats educatives 2019/2020

Banner activitats educatives 19/20