Concurs

19-06-2014

Què és per a tu el Mediterrani?

"Què és per a tu el Mediterrani?"és el lema del concurs de fotografia que ha posat en marxa SA NOSTRA-BMN a través de la seva pàgina oficial a Facebook.

 

El certamen està adreçat a tots els clients de SA NOSTRA-BMN que desitgin participar i que es facin seguidors a Facebook https://www.facebook.com/BMN.es. El guayador tindrà com a premi un creuer pel Mediterrani per a dues persones.

Una foto i un text que la il·lustri

La campanya consisteix en un concurs de fotografia desenvolupat mitjançant una aplicació (App), ubicada a la pàgina corporativa del banc a Facebook i a través de la qual els internautes participants hauran de pujar una foto i un text que il·lustrin el que per a ells representa el Mediterrani. Les bases estableixen que cada participant podrà fer-ho amb tantes propostes com vulgui, sempre que la imatge sigui original, inèdita i realitzada pel concursant.

Per a participar, els internautes hauran d’entrar a https://www.facebook.com/BMN.es i fer-se fan de la pàgina clicant al "me gusta", d'aquesta manera podran interactuar amb l'aplicació del concurs i acceptar les bases legals requerides.

A la primera fase del concurs, els participants hauran d'omplir un formulari i pujar la seva imatge.

Les fotos que rebin almenys 5 vots d'usuaris diferents passaran a la següent fase. En aquesta, un jurat de SA NOSTRA-BMN triarà i publicarà 5 imatges entre totes les que hagin superat la primera fase. D'aquesta selecció, resultarà guanyadora aquella foto que rebi el major nombre de vots per part del conjunt de la comunitat de fans de la pàgina.

Un creuer pel Mediterrani per finals d'agost

El premi per a l’afortunat guanyador consisteix en un creuer pel Mediterrani per a dues persones en la categoria den cabina exterior, al Liberty of the Seas de la companyia Royal Caribbean, en règim de pensió completa i amb sortida des del Port de Barcelona el 31 d'agost de 2014.

Amb aquesta iniciativa, SA NOSTRA-BMN vol, a més de premiar la fidelitat dels clients seguidors de les seves pàgines oficials en xarxes socials, posar en valor una de les principals senyes d'identitat per a l'entitat, el mar Mediterrani, en el litoral del qual s’hi troba el principal àmbit d'actuació del banc.

fle_izq 1 / 2 fle_der
Cercador

Programa d'activitats educatives 2019/2020

Banner activitats educatives 19/20