Convocatòria

12-11-2010

Presentació Campanya "SA NOSTRA" Solidària a Menorca

Les associacions i entitats sense ànim de lucre de caire social de Menorca coneixen la campanya “SA NOSTRA” Solidària a la Sala de Cultura de Maó.

El president de “SA NOSTRA”, Fernando Alzamora, juntament amb Llorenç Julià, sotsdirector general, presentaren la campanya “SA NOSTRA” Solidària a les associacions i ONG de caire social de Menorca.

D’entre els assistents, hi anaren representats d’associacions com la Fundació Discapacitats Menorca, Càritas Menorca, Creu Roja d’Alaior i Maó, l’Associació de Diabètics i Diabètiques de Menorca (ADIME) o l’Associació de Sords i Amics dels Sords de Menorca (ASSORME), entre molts d’altres.

En conjunt, a prop d’una vintena d’entitats que duen a terme projectes i activitats solidàries a Menorca acudiren a la presentació d’una convocatòria que ja està en marxa. Totes les entitats ara tenen l’oportunitat de presentar les seves propostes, fins el 15 de desembre.

“SA NOSTRA” Solidària és una iniciativa que pretén implicar els clients de l’entitat perquè triïn quins projectes solidaris són mereixedors de rebre ajuda des de l’Obra Social.

Els clients també formen part de “SA NOSTRA” Solidària 

Després, és el torn dels clients. Entre el 15 de febrer i el 15 d’abril es posarà a l’abast de la clientela tota la informació dels projectes i activitats que es presentin a aquesta convocatòria. Les votacions es podran fer a través de diversos canals: oficines de l’entitat, via Internet, per banca electrònica o telefònicament.

Bases convocatòria

Podeu consultar les bases de la convocatòria als documents relacionats del marge dret d'aquesta pàgina web.

Fernando Alzamora, president de
Fernando Alzamora, president de "SA NOSTRA" i Llorenç Julià, sotsdirector general a la presentació.
fle_izq 1 / 6 fle_der
Cercador

Programa d'activitats educatives 2019/2020

Banner activitats educatives 19/20