Hemeroteca
Nº 222 15-12-2017
CULTURA TRADICIONAL
 

El Betlem del Centre de Cultura SA NOSTRA

El Centre de Cultura SA NOSTRA presenta el betlem tradicional mallorquí, fruit d’anys de creació artesanal de l’artista Miquel Àngel Moncadas i Batle (Palma 1991). Es pot visitar de dilluns a divendres de 10.30 a 13.30h i de 17.00 a 20.00h. Fins el 5 de gener.

més info >>

TALLERS
 

Activitats de Nadal per a famílies

Un Nadal alegre i divertit és, sobretot, familiar. Per això organitzam els tallers familiars i les activitats musicals en el Centre de Cultura SA NOSTRA de Palma, al carrer Concepció. Totes les activitats son gratuïtes. Aquestes activitats es realitzaran els dies de vacances, entre el 27 i el 29 de desembre.

més info >>

CONCERT SOLIDARI DE NADAL
 

Blauets de Lluc i la Capella Mallorquina

Els Blauets de Lluc i la Capella Mallorquina canten el Concert Solidari de Nadal de la Fundació-SA NOSTRA. Enguany,la recaptació íntegra del concert serà per a l’associació ‘Gaspar Hauser’.Dijous, 21 de desembre, 20.00h. Església de Santa Eulàlia de Palma. No t'ho perdis!!

més info >>

PREMI ‘CARLOS BLANES NOUVILAS’
 

Al treball de Jaume Ferriol ‘Un nou sistema de finançament. Hi haurà llum al final del túnel?’

El jove estudiant de la UIB Jaume Ferriol Perelló guanya el I Premi Carlos Blanes amb una visió independent i crítica del sistema de finançament autonòmic. El seu treball ‘Un nou sistema de finançament. Hi haurà llum al final del túnel?’obté el premi que té una dotació de 3.000 euros.

més info >>

CINEMA
 

Cicle APABAL 2017

APABAL, l'Associació de Professors d'Anglès, es complau a presentar quatre pel·lícules de temàtica basada en les obres de Shakespeare. Aquest cicle, que tendrà lloc al Centre de Cultura SA NOSTRA, compta amb la col·laboració de l’Obra Social i BMN-SA NOSTRA.

més info >>

PREMI 'CARLOS BLANES NOUVILAS'
 

Qui és Jaume Ferriol?

El guanyador del primer Premi Carlos Blanes Nouvilas d'Economia Social, Jaume Ferriol Perelló, és un jove de 22 anys nascut a Maria de la Salut, poble en el qual ha estat elegit regidor. Ha acabat enguany, amb un expedient molt brillant, el grau d’Econòmiques a la Universitat de les Illes Balears.

més info >>

ENTREVISTA
 

Recorreguts arquitectònics

Pilar Rubí ens farà entendre la ciutat contemporània i tot allò que l’envolta, des de l’historicisme al modernisme, fins arribar a dia d’avui. Si t’interessa l’arquitectura i l’art de Ciutat, aquest és el teu curs.

més info >>

PREMIS XXVIII EDICIó
 

Club d’Inversió BMN-SA NOSTRA&UIB

Avui s’han lliurat els Premis de la XXVIII edició del Club d’Inversió BMN-SA NOSTRA & UIB. Hi han participat 43 equips i 103 alumnes. La rendibilitat del primer classificat és del 16%. Els millors s’han repartit 4.500 euros en premis. 

més info >>

ENTREVISTA DIEGO ZAFORTEZA
 

‘Les possessions i el seu paper en la història de Mallorca’

Diego Zaforteza, el president de l’Associació Cultural Patrimoni Històric del Mediterrani, coordinarà juntament amb Aina Pascual el curs que proposa el Centre de Cultura SA NOSTRA ‘Les possessions i el seu paper en la història de Mallorca’.

més info >>

HISTòRIA I CULTURA
 

Itinerem

ITINEREM és una iniciativa l'objectiu de la qual és la creació d'un Itinerari Cultural del Consell d'Europa al voltant de les cases rurals històriques de la Mediterrània, que a Mallorca són conegudes com possessions.

més info >>

EIVISSA
 

Millennials. La generació emprenedora

Diario de Ibiza, amb la col·laboració de Telefónica i BMN-SA NOSTRA, organitza el I Fòrum Empresarial. El tema del segon debat, ‘Millennials. La generació emprenedora’, serà introduït per José María Álvarez Monzoncillo, vicedegà de la Universitat Juan Carlos I.

més info >>

ENTREVISTA BLANCA MORELL
 

La família lectora creix

Blanca Ballester Morell, doctora en filologia per la UB i professora de la Facultat de Periodisme, Comunicació i Publicitat del CESAG, coordina el Club de Lectura que proposa el Centre de Cultura SA NOSTRA, dins el plec dels Cursos d’adults 2017-2018.

més info >>

TRIBUNA
 

Cap a la Quarta Revolució Industrial

El director territorial de BMN-Sa Nostra, Antoni Serra, analitza en aquest article d’El económico la transcendència que tendrà l’eclosió de la Quarta Revolució Industrial. El mercat del treball es veurà condicionat per l’ús de les plataformes col·laboratives i els robots i la demanda de treballadors autònoms.

més info >>

PRESENTACIó LLIBRE
 

Cuina tradicional de Mallorca: intimitat original

Tomeu Arbona ens presentarà el proper dissabte, 9 de desembre, en el Centre de Cultura SA NOSTRA de Palma, aquest llibre on hi recull les receptes tradicionals de la cuina mallorquina. Bellament il·lustrat per les fotos de Bartomeu Sastre, la cantant Miquelina Lladó també intervendrà en la presentació.

més info >>

--------------------

--------------------

--------------------

AGENDA

PALMA

Centre de Cultura de Palma

Betlem Tradicional Mallorquí

Exposició del Betlem de l'artista mallorquí Miquel Angel Moncadas Batle. Acompanyarà aquest betlem una exposició de 10 fotografies en blanc i negre.

Horari de visites:

de dilluns a divendres de 10:30-13:30 h i de 17:00-20:00 h (festius tancat)

Organitza: Associació de Betlemistes, Obra Social i BMN

Veure tot >>

Dia 19 de desembre, 18:00 h

Northanger Abbey

Projecciò del film del director Jon Jones (VO - 2007 - 95')

Organitza: APABAL, Obra Social i BMN

Veure tot >>

Dia 20 de desembre, 19:00 h

#Di_Capacitados: ¿Y si te dijeran que tu puedes? I si et diguessin que tu pots?

Presentació del documental a càrec del director del programa de TV "Al filo de lo imposible", Sebastian Alvaro

Organitza: 3 Salut Mental, Obra Social i BMN

Veure tot >>

Index
Per favor, emplena les dades
Nom *
Cognom *
Email *
* Dades obligatoris

Les dades personals que facilita s'incorporen a un fitxer de "SA NOSTRA", Caixa de Balears, amb adreça al carrer Ter, 16, 07009 Palma de Mallorca, Illes Balears, Espanya, per a remetre-us informació, bé mitjançant correu electrònic, bé per qualsevol altre mitjà, de les notícies relacionades amb l’activitat de “SA NOSTRA” i de les iniciatives que es duen a terme mitjançant la seva Obra Social.

He llegit i accepto les condicions