Ajuts Solidaris

07-05-2010

Resultats de la Convocatòria per a Projectes Solidaris a Mallorca

Un total de 79 projectes solidaris de 70 entitats sense ànim de lucre de Mallorca han rebut l'ajut de "SA NOSTRA". 

Els projectes estan dirigits a l'atenció de la dependència i la formació, i per aquesta finalitat l’Obra Social de “SA NOSTRA” ha aportat 514.000 euros. Dels projectes aprovats, 53 corresponen a iniciatives destinades a la normalització de la vida diària de les persones dependents. La dotació d’aquestes propostes arriba als 304.500 euros. D’altra banda, els 26 projectes restants estan dirigits a la formació i integració sociolaboral. Aquest àmbit ha rebut 209.500 euros.

La quantitat que perceben les entitats va dirigida a inversions per adquirir i renovar equipaments, per a la dotació de noves instal·lacions, l’adquisició de material i per a la contractació laboral de personal tècnic que permeti el desenvolupament del projecte.

 

Quinze anys d’ajuts solidaris per als més necessitats

La Convocatòria d’ajuts compleix enguany 15 anys des de la seva posada en marxa. S’ha consolidat com un programa eficaç dins el camp de l’atenció social i sanitària, que ha permès conèixer i atendre les demandes socials

El programa ha anat adaptant-se per cobrir les principals mancances i atendre les noves demandes socials. La convocatòria 2010 s’ha centrat en dos eixos d’actuació pels col·lectius sense preparació per a introduir-se al mercat laboral.

Responsables de les 70 associacions beneficiàries
Responsables de les 70 associacions beneficiàries
fle_izq 1 / 5 fle_der
"SA NOSTRA" ha consolidat un programa eficaç dins el camp de l’atenció social i sanitària
Cercador

Programa d'activitats educatives 2019/2020

Banner activitats educatives 19/20