Vela

25-09-2017

Maria Perelló guanya el trofeu BMN Sa Nostra Caser

El I Trofeu Social BMN Sa Nostra CASER, en la la seva primera edició, l’ha guanyat l’actual campiona del món d'Optimist, Maria Perelló. La regatista va completar un parcial espectacular de quatre victòries en 5 regates.

Si la victòria absoluta fou per Maria Perelló, el triomf en les seves respectives classes fou de Marc Plomer (Laser 4.7), Pere Joan Ponsetí (Laser Radial), Andreu Joan (Laser Standard), Laura Akrich i Clara Llabrés (420), Victor Pérez i Dries Combe (Snipe), i Max Oeseburg (Optimist D).

La jornada final d'aquesta nova regata patrocinada per BMN Sa Nostra Caser i organitzada pel Club Marítim Sant Antoni de la Platja (CMSAP) va confirmar el domini en Optimist de Maria Perello (Cub Nàutic Arenal), que va completar un parcial espectacular de quatre victòries en 5 regates i un vuitè lloc que va poder descartar-se.

El seu company d'equip Pau Mesquida, amb quatre segons i un primer, es va adjudicar la plata, mentre que Neus Ballester, del Club Nàutic Sa Ràpita, va ser tercera. La campiona mundial no va cometre errors i va demostrar que no té rivals amb vents fluixos i mitjans, els que es van registrar a la Badia de Palma al llarg dels dos dies de competició.

Bons vents i excel·lent nivell competitiu

La segona jornada va ser gairebé un calc de la primera, tret del vent del SO (que va oscil·lar entre 8 i 10 nusos) i va entrar abans en els dos camps de regates i va permetre completar tres proves per als Optimist, on es va reunir una flota formada per 136 regatistes.

En conjunt dels participants va superar els 200 esportistes, el que, segons l'organització, suposa un "gran èxit" i demostra l'excel·lent moment que viu l'afició a la vela lleugera a Balears.

Lala Akrich i Clara Llabrés (Reial Club Nàutic de Palma-nostre Club) van realitzar una veritable exhibició a la classe 420, guanyant en tres de les sis mànigues disputades i descartant-un setè com a pitjor resultat, el que els va donar un avantatge de 12 punts sobre els seus immediates perseguidores, la subcampiona mundial Maria Bover i Tast Homar (RCNP-CNA), que van acabar empatades amb la tripulació classificada en tercer lloc, formada per Conrad Konitzer i Magic Rodríguez (CNA).

El regatista del Club de Vela Port d'Andratx (CVPA) Marc Plomer va obtenir un triomf rotund en la classe Laser 4.7, amb només cinc punts (tants com proves disputades) i un avantatge de vuit sobre la seva màxima rival, Shophie Havenga (RCNP) , que va ser la millor fèmina i la primera Sub16.

Un altre representant del CVPA, Santiago Rosselló, va completar el podi en aquesta categoria individual per la qual es decanten molts regatistes procedents del Optimist.

 En les altres categories de Laser la victòria va ser per a Andreu Joan, del Club Marítim Sant Antoni de la Platja (Standard), i Pere Joan Ponsetí, en representació del Club Nàutic Ciutadella (Radial).

Max Oeseburg (Club Nàutic Portitxol) va vèncer en Optimist D, la classe d'iniciació a la regata, seguit de Tomeu Guasp (CMSAP) i Alfredo Folgueras (Club Nàutic S'Estanyol). El podi de la classe Snipe, la flota només va competir el dissabte, va estar format per Víctor Pérez i Dries Combe (Independents), Pablo Balaguer i Fonso Comas (CMSAP), i Bartolomé i Antonio González (CNA).

Lliurament dels premis i trofeus BMN-Sa Nostra- CASER

El lliurament de premis es va celebrar amb l'assistència del president del Club Marítim Sant Antoni de la Platja, Jesús Comas, i del director de Relacions Institucionals de BMN Sa Nostra, Jordi Mulet, que va fer entrega del trofeu absolut a Maria Perelló.

La resta de premis van ser lliurats per Alfonso Mateos, director general de Caser Sa Nostra Vida; Joan Rosselló, director de Suport de Xarxa Caser; Guillem Rosselló, director de Seguiment i Coordinació Comercial de BNM Sa Nostra, i Juan Antonio Rosselló, director d'oficina de BNM Sa Nostra. Comas va agrair l'ajuda del nou patrocinador.

Jordi Mulet va lliurar el trofeu BMN-Sa Nostra-CASER a Maria Perelló
Jordi Mulet va lliurar el trofeu BMN-Sa Nostra-CASER a Maria Perelló
fle_izq 1 / 5 fle_der
La regata BMN-Sa Nostra-CASER, organitzada el Club Marítim Sant Antoni de la Platja, va congregar més de 200 esportistes a la Badia de Palma.
Article
22/09/2017

Cooperar para liderar

Entrevista
12/09/2017

Recorreguts arquitectònics

Exposició Eivissa
31/08/2017

‘Oscura edad’

Minut de silenci
18/08/2017

A la memòria de les víctimes

Presentació llibre
02/10/2017

Balears, 2015. Un nou cicle polític

Història i cultura
03/10/2017

Itinerem

Entrevista Blanca Morell
09/10/2017

La família lectora creix

BMN-Sa Nostra Balears
16/10/2017

Línies de negoci que miren al futur

Cercador

Programa d'activitats educatives 2019/2020

Banner activitats educatives 19/20