Formació

16-08-2017

XIII Programa Avançat de Direcció General

Ens plau presentar-vos el XIII Programa Avançat de Direcció General, que se celebra  a Palma, del 26 d'octubre de 2017 al 22 de març de 2018. Ho organitzam la CAEB, ho imperteix l’IE Business School, amb la col·laboració de BMN-SA NOSTRA.

El PADG proporciona un catàleg de claus per entendre el nou entorn i ofereix les eines que permetran una visió més ajustada de les possibilitats reals de generar oportunitats en l'entorn actual dels negocis i les empreses.

Els participants tenen l’oportunitat de contrastar experiències, d’adquirir coneixements, tècniques, nous corrents de pensament i solucions pràctiques per a la gestió empresarial  en un entorn de canvi contant.

Èxit, decisió, competència...

El programa està dissenyat per a l'aprofitament d'empresaris, directius i administradors d'empreses amb un mínim de 5 anys d'experiència en gestió empresarial, que vulguin actualitzar i desenvolupar coneixements de direcció general, per assumir responsabilitats amb èxit, decisió i competència.

Desenvolupant un pensament estratègic que els permeti entendre i integrar l'empresa en la seva totalitat, així com l'entorn en què aquesta competeix i millorar la seva capacitat de dirigir, liderar i treballar amb grups de persones i desenvolupar les seves habilitats de comunicació i lideratge.

També és d'interès per preparar el relleu generacional en empreses familiars.

Els participants exercitaran la seva capacitat de dirigir, liderar i treballar en grups on desenvoluparan les seves habilitats de lideratge, negociació i comunicació.

Antoni Serra, director territorial de BMN-SA NOSTRA i Carme Planas, presidenta de CAEB
Antoni Serra, director territorial de BMN-SA NOSTRA i Carme Planas, presidenta de CAEB
fle_izq 1 / 5 fle_der
Cercador

Programa d'activitats educatives 2019/2020

Banner activitats educatives 19/20