Inauguració

06-02-2012

La UOM inaugura el curs acadèmic a Menorca

El curs acadèmic 2011-2012 de la Universitat Oberta per a Majors a Menorca s’obrirà dia 8 de febrer amb la conferencia “Oli de Mallorca: interacció positiva entre l’home i el medi”, que impartirà la doctora Carme Rosselló.

La UOM ofereix a Menorca un variat programa acadèmic , que revisarà des de la història i el patrimoni cultural de Menorca fins al moviment 15-M i la situació econòmica actual, sense oblidar els mòduls dedicats a la literatura, la música, el cinema o la psicologia.

 

 La Universitat Oberta per a Majors

La UOM és un programa, amb títol propi, que apropa la Universitat a la gent gran de les Illes Balears, i els convida a participar en l'activitat universitària com a alumnes de la UIB.

D'aquesta manera, es fomenta la participació de la gent gran en la societat actual, la difusió entre ells dels diferents camps del coneixement i de la cultura, com també es possibilita l'intercanvi d'experiències i coneixements entre aquests col·lectius, alhora que es propicien les relacions intergeneracionals.

 

Programa Curs Menorca 2011-2012

El nou curs de la UOM a Menorca es desenvoluparà als municipis d’Alaior, Ciutadella i Maó i tindrà una durada de cinquanta hores lectives, més les activitats complementàries.

El programa és molt variat, amb mòduls que revisaran la història de Menorca, el seu patrimoni cultural, les grans obres de la literatura catalana, el cant coral, el cinema, temes socials, com ara l'emigració a Menorca o la psicologia de les emocions, entre d'altres. Clourà el curs una taula rodona sobre el moviment 15-M i la situació social i econòmica que es viu.

El curs està dirigit a persones majors de 55 anys que tinguin almenys estudis primaris o equivalents.

 

1
La UOM apropa la Universitat a la gent gran de les Illes Balears
08-02-12
17:00
Cursos adults | Maó
Sala d'actes del Consell Insular de Menorca
Enllaços relacionats

:

Pàgina web de la UOM

http://uib.es/uom
Cercador

Programa d'activitats educatives 2019/2020

Banner activitats educatives 19/20