II Concurs CESAG-"SA NOSTRA Solidària"

22-06-2011

Premis als millors reportatges periodístics

Els guanyadors del II Concurs CESAG-"SA NOSTRA Solidària" són tots alumnes del Centre d'Ensenyança Superior Alberta Giménez. El passat dimarts, dia 21 de juny, va tenir lloc l'entrega de premis. 

El reportatge escrit “Son Gotleu, la cicatriz de Palma” i l’audiovisual “Palma: calles de banda sonora” han estat els guanyadors del II Concurs de Periodisme CESAG-“SA NOSTRA Solidària”. Els treballs, premiats amb 700 euros cada un, són obra de Francisco Javier Pérez i Francisco Juan García, respectivament.

En la subcategoria “Millor enfocament balear”, dotada amb 300 euros, han compartit premi els reportatges escrits “El doble cost d’una malaltia rara”, de Jaume Colom, i “Placer altruista”, de Xesca Sastre. El millor treball audiovisual d’aquesta categoria ha estat “Las bolsas de plástico”, de Peter Tchernokojev, Raquel Pons, Jaume Colom i Gabriel Amador.

Tots els guanyadors són alumnes del CESAG.

L’enhorabona del jurat

A l’acte, que va tenir lloc el passat dimarts, hi van intervenir la directora del CESAG, María Canel, i el president de “SA NOSTRA”, Fernando Alzamora, qui volgué destacar la funció primordial del periodisme dins la nostra societat.

La directora del Departament de Periodisme del CESAG i coordinadora del concurs, Ángeles Durán, va transmetre l’enhorabona del jurat a tots els concursants, perquè “la qualitat dels reportatges d’aquest any ha estat altíssima i se’ns ha fet difícil triar els guanyadors”.

Conscienciació social

Els tres interventors han coincidit a destacar la importància del concurs per a fomentar la conscienciació dels futurs periodistes en temes de transcendència social, un àmbit que respon als valors tant del CESAG com de l’Obra Social de “SA NOSTRA”.

El jurat del concurs ha estat compost per professors del centre universitari, per reconeguts periodistes dels principals diaris i mitjans audiovisuals de Balears, i per membres de “SA NOSTRA”.

 

II Premi de Periodisme CESAG-“SA NOSTRA Solidària”

1er premi al Millor reportatge escrit:

“Son Gotleu, la cicatriz de Palma”, Francisco Javier Pérez.

1er premi al Millor reportatge audiovisual:

“Palma: calles de banda sonora”, de Francisco Juan García.

Premi al Millor reportatge escrit d’enfocament balear:

“El doble cost d’una malaltia rara”, Jaume Colom.

“Placer altruista”, Xesca Sastre.

Premi al Millor reportatge audiovisual d’enfocament balear:

“Las bolsas de plástico”, Peter Tchernokojev, Raquel Pons, Jaume Colom i Gabriel Amador.

Fco. Javier Pérez, Fco. Juan García, Jaume Colom, Xesca Sastre, Raquel Pons, Peter Tchernokojev i Gabriel Amador són els guanyadors d'aquesta edició
Fco. Javier Pérez, Fco. Juan García, Jaume Colom, Xesca Sastre, Raquel Pons, Peter Tchernokojev i Gabriel Amador són els guanyadors d'aquesta edició
fle_izq 1 / 5 fle_der
El jurat destaca l’alta qualitat de tots els reportatges
Cercador

Programa d'activitats educatives 2019/2020

Banner activitats educatives 19/20