Exposició

01-03-2011

Els dibuixos solidaris dels nostres infants

Els treballs finalistes del concurs escolar “Jo per tu” es poden veure al Centre de Cultura de Palma.

Més de 3.200 infants, procedents de seixanta centres escolars de les Balears, han participat en la segona edició del concurs de dibuix “Jo per tu”. Els treballs finalistes es poden veure fins aquest dissabte, dia 21, al Centre de Cultura de Palma.

Aquest projecte educatiu ha estat organitzat per la Federació Balear de Donants de Sang, en la qual s’integren les associacions de Donants de Sang de les quatre illes, i l’Obra Social de “SA NOSTRA”.

La donació de sang: un acte altruista 

Dirigit a l’alumnat de tercer cicle de primària, “Jo per tu” pretén sensibilitzar els escolars respecte a la necessitat social de la donació altruista de sang, a més de fomentar valors com la solidaritat, l’altruisme i el compromís social.

María Francisca Figuerola, del col·legi La Salle d’Inca, i Maria Pascual Gomila, de La Pureza de María de Manacor, han estat les guanyadores del primer i segon premi, respectivament, del concurs.

L’exposició serà itinerant, i es podrà visitar a diferents punts de Mallorca. Posteriorment, els dibuixos de Menorca, Eivissa i Formentera viatjaran als seus punts d’origen.

Alguns del treballs finalistes de 'Jo per tu'
Alguns del treballs finalistes de 'Jo per tu'
fle_izq 1 / 2 fle_der
La mostra romandrà oberta al públic fins al 21 de maig
Del 17 al 21 de maig
Exposició | Palma
Centre de Cultura de Palma
Enllaços relacionats

:

Associació de Donants de Sang de Mallorca

http://adonantsdesang.org/index_es.php?url=portada_es.php
Cercador

Programa d'activitats educatives 2019/2020

Banner activitats educatives 19/20