Aniversari

18-03-2011

"SA NOSTRA" compleix 129 anys

Avui, 18 de març de 2011, "SA NOSTRA", Caixa de Balears, compleix 129 anys. Una efemèride que el president, Fernando Alzamora, i el director general, Pau Dols, juntament amb la plantilla, volen compartir amb els clients.

Aquest aniversari coincideix, gairebé, amb la I Convenció de BMN, el grup financer en què pren part “SA NOSTRA” amb les caixes de Penedès, Múrcia i Granada.

El client, el centre de totes les atencions

En el decurs de la Convenció de BMN es va fixar l'objectiu de ser una de les entitats líders en atenció i servei al client: "serem un banc per als mercats, però una caixa per a les persones".

La recerca de l'excel·lència en l'atenció al client és una de les senyes d'identat: l'altra el manteniment de l'Obra Social i el compromís irrenunciable amb els territoris i les societat de cadascuna de les caixes del Grup.

Els inicis de "SA NOSTRA" es remunten a l'any 1882

Aquest compromís es remunta als inicis de la Caixa de Balears, l’any 1882, una època que té moltes similituds amb l’actual. Aleshores, es va produir una crisi econòmica que va afectar tot Europa. En aquell context es va generar, com ara, una demanda creixent de finançament per part de les empreses, comercials i industrials, i per a atendre necessitats personals i familiars.

Aquestes raons van impulsar la fundació de la Caixa de Balears, popularment coneguda pel Montepio. Durant aquests 129 anys, l'objectiu primer del col·lectiu professional ha estat treballar i servir a la comunitat.

En aquesta herència, hi retrobam un esperit de servei i de contribució ininterromput. Amb l'afany d’adaptació a les noves tendències, “SA NOSTRA” ha obert l'Obra Social a la participació dels clients. Avui, ja s’han emès a l’entorn de 32.500 vots per triar els projectes solidaris als quals l’entitat destina enguany més de 1,2 milions d'euros.

1
Cercador

Programa d'activitats educatives 2019/2020

Banner activitats educatives 19/20