Voluntariat

24-02-2011

Plataforma per a la formació de nous voluntaris

Durant la campanya “Participa”, més de 2.700 clients de “SA NOSTRA” manifestaren les seves ganes de fer-se voluntaris.

“SA NOSTRA”, a més d’escoltar-los, ha cercat la manera de dinamitzar-los posant en contacte els interessats i les entitats.

D’aquesta manera neix el projecte de col·laboració entre “SA NOSTRA” i la Plataforma de Voluntariat de les Illes Balears, que té com a objectiu principal donar resposta a les inquietuds d’aquestes persones que volen ser voluntàries.

Dues entitats, un mateix fi

L’Obra Social de “SA NOSTRA” dóna suport a diferents iniciatives socials desenvolupades per entitats del tercer sector i vol impulsar el voluntariat organitzat a través de la Plataforma de Voluntariat de les Illes Balears, que agrupa un total de 25 entitats i més de 8.000 voluntaris.

La Plataforma informarà i formarà els interessats en els aspectes més rellevants de l’acció voluntària i, una vegada finalitzada la formació, aquestes persones podran dur a terme el seu voluntariat a l’entitat solidària de Balears que més s’ajusti als seus interessos.

Una passa més de SN Solidària

Aquest projecte és una passa més en la campanya "SA NOSTRA" Solidària, encaminada a fer més efectiva i directa l'ajuda que es destina a millorar la situació de les persones més desfavorides de la nostra comunitat, amb la implicació de tots els col·lectius: entitats socials, empresarials, ciutadanes i clients de l'Entitat.

Metodologia del projecte

El projecte es desenvoluparà a les quatre illes. Encara que se centralitzarà a Palma, hi haurà també una distribució sectorial per facilitar l’apropament a les persones voluntàries.

Les ciutats on es faran aquestes activitats de formació per a voluntaris seran:

A Mallorca: Palma, Inca, Alcúdia, Sóller i Manacor.

A Menorca: Maó i Ciutadella.

A Eivissa, a Vila.

A Formentera, a Sant Francesc Xavier.

 

fle_izq 1 / 2 fle_der
La Plataforma formarà els nous voluntaris i després els destinarà a l'entitat solidària que més s'ajusti als seus interessos
Cercador

Programa d'activitats educatives 2019/2020

Banner activitats educatives 19/20