Convocatòria

12-11-2010

Presentació Campanya "SA NOSTRA" Solidària a Eivissa

Més de vint associacions de caire social d’Eivissa i Formentera coneixen la campanya “SA NOSTRA” Solidària a la Sala de Cultura d’Eivissa.

Fundació Deixalles Eivissa, Associació esportiva per a discapacitats d’Eivissa i Formentera, Creu Roja Eivissa, Associació d’esclerosi múltiple d’Eivissa i Formentera, Plataforma sociosanitària de les Pitiüses o Defensors d’Eivissa i Formentera de la Salut Mental (DEFORSAM) són algunes de les més de vint entitats que han conegut la campanya “SA NOSTRA” Solidària.

El president de “SA NOSTRA”, Fernando Alzamora, juntament amb Llorenç Julià, sotsdirector general, foren els encarregats de presentar als assistents aquesta iniciativa que pretén implicar els clients de l’entitat perquè triïn quins projectes solidaris són mereixedors de rebre ajuda des de l’Obra Social.

Totes les entitats que duen a terme projectes i activitats solidàries a Eivissa o Formetera ara tenen l’oportunitat de presentar les seves propostes, fins el 15 de desembre.

Els clients també formen part de “SA NOSTRA” Solidària 

Després, és el torn dels clients. Entre el 15 de febrer i el 15 d’abril es posarà a l’abast de la clientela tota la informació dels projectes i activitats que es presentin a aquesta convocatòria. Les votacions es podran fer a través de diversos canals: oficines de l’entitat, via Internet, per banca electrònica o telefònicament.

Bases convocatòria

Podeu consultar les bases de la convocatòria als documents relacionats del marge dret d'aquesta pàgina web.

Llorenç Julià, sotsdirector general de
Llorenç Julià, sotsdirector general de "SA NOSTRA" i Fernando Alzamora, president de "SA NOSTRA" explicaren les línies de la campanya.
fle_izq 1 / 4 fle_der
Cercador

Programa d'activitats educatives 2019/2020

Banner activitats educatives 19/20